2020. Február 14. és 22.
Magyarországi turné
Magyarország


A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes 2020. február 14. és 22. között Magyarországon turnézik, amely során a Fészek nélkül - Bukovina székelyek és a Góbé farsang című előadásokat mutatja be

A turné idején Budapesten, Óbudán,  Rétságon, Bonyhádon, Körmenden, Környén, kerülnek bemutatásra az előadások.

 Az előadások helyszínei és időpontjai:

Február 15-én, szombaton 19.00 órától a budapesti Hagyományok Házában a Fészek nélkül - Bukovinai székelyek című előadás kerül bemutatásra, majd  február 16-án, vasárnap 11.00 órától  a Góbé farsang lesz megtekinthető, szintén a Hagyományok Házában.

Február 17-én, hétfőn 10.00 órától  az Óbudai Kulturális Központ fogadja a Hargita Együttest, ahol a Góbé farsang című műsorunkat tekinthetik meg az érdeklődők.

Február 18 - án, kedden 19.00 órától Rétságon a Városi Művelődési Központban szintén a Góbé farsang kerül bemutatásra.

Február 19- én, szerdán 19.00 órától Fészek nélkül - Bukovinai székelyek Bonyhádon a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban.

Február 20-án, csütörtökön 18.00 órától Fészek nélkül - Bukovinai székelyek Körmenden a Batthyány Örökségközpontban.

Február 21-én, pénteken 18.00 órától, Góbé farsang Környén a Városi Művelődési Házban.

Köszönjük a támogatóknak,  akiknek segítségével megvalósulnak az előadások, valamint azon intézményeknek, amelyek biztosítják az előadásaink helyszíneit :

            Hagyományok Háza, Hagyományok Háza Baráti Köre Egyesület, Óbudai Kulturális Központ Nonprofit Kft, Városi Művelődési Központ és Könyvtár, Rétság, Magyarság Háza Nonprofit Kft,  Nyugat Magyarországi Néptáncszövetség, Környe Község Önkormányzata.

 

Továbbá köszönettel tartozunk  a turné megvalósulását elősegítő támogatóinknak:

  A Magyar Kormány és a Nemzetpolitikai Államtitkárság a Bethlen Gábor Alapon keresztül, valamint az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Csoóri Sándor Alap program által.


 

 
<< Vissza
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bileta.ro