2018. OKTÓBER 7.
Pöttöm Palkó
Budapesten

A Határtalan táncfőváros, a határon túli hivatásos néptáncegyüttesek fesztiváljának keretében október 7-én, vasárnap 11:00 órától Pöttöm Palkó című mesés táncjátékunkat adjuk elő a Hagyományok Házában (1011 Budapest, Corvin tér 8.)




Határtalan táncfőváros

A Hagyományok Háza jóvoltából a határon túli együttesek időről-időre lehetőséget kapnak a budapesti bemutatkozásra, de most a fesztivál négy napja alatt a közönség koncentráltan láthatja a legújabb előadásokat. A minifesztivál nem csak arra teremt alkalmat, hogy a határon túli műhelyekben folyó munka legfrissebb színpadi eredményeivel megismerkedjünk, hanem a kísérőprogramoknak (kiállítás, szakmai beszélgetések, táncház) köszönhetően valós képet alkothassunk a Kárpát-medence szerte működő együttesek helyzetéről, elért eredményeiről.

A műsorról

A rengeteg erdő kellős közepén kibomló kalandok során a legkisebb testvér, Pöttöm Palkó hőssé érik, a kezdeti megaláztatásait ünnepléssé alakítják tettei és testvérei vállukon hordozva ünneplik végül. A gyermekek szórakoztatására otthonos mondafüzérek, mondókák, kiszámolók, vagy akár bosszantó névcsúfolók teljes arzenálja átvonul az előadáson.

Az előadás létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.
 
Jegyár: felnőtteknek: 1500 Ft, kedvezményes gyermekjegy (2-14 éves korig): 800 Ft

További információ: http://www.hagyomanyokhaza.hu/oldal/13475/
<< Vissza
Galériák
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bileta.ro