Nagy öröm, hogy a Csíkszentismoni Ifjúsági Fúvószenekar és a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes közös szervezésében a tavalyi zsúfoltságig megtelt terem láttán 2019. január 12-én két koncertet is tart a Csíkszeredai Városi Művelődési Házban. Szombaton délután 17.00 órakor és 19.30-kor szeretettel hívják Önt és kedves családját az Újévi Hangversenyre.

Fennállásának tizedik évfordulóját ünnepli a Csíkszentsimoni Ifjúsági Fúvószenekar. A helyi önkormányzat kezdeményezésére 2008-ban 30 taggal induló zenekar azóta is folyamatos utánpótlással bővül. Az elmúlt tíz évben több, mint kétszáz gyerek tanult a zenekarban, jelenlegi létszáma 90 személy.

 Az Ifjúsági Fúvószenekar évente 45-50 koncertet tart. Többször is hallhattuk őket a csíkszeredai és megyei rendezvényeinken, de számos helyen felléptek már az ország területén belül és az országhatáron túl is neves ismertségnek, népszerűségnek örvendenek. A zenekar a tagok szorgalmának, kitartásának és a szakszerű továbbképzésének köszönhetően látványosan fejlődik, műsoranyaga egyre gazdagabb lesz, színesedik. Repertoárjukban egyaránt található történelmi induló, filmzene, népdalfeldolgozás, jazz, könnyűzene, magyar és nemzetközi sláger. 

A belépő gyerekeknek  és nyugdíjasoknak 10, felnőtteknek 15 lej. Jegyek elővételben vásárolhatók a https://www.bilete.ro/ujevi-hangverseny/ linken és a Csíki Mozi jegypénztáránál naponta 9 - 18 óra között, illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen.
 

<< Vissza
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bilete.ro