2019. AUGUSZTUS 18.
Hegyen innen - hegyen túl
Oroszlányban

2019. augusztus 18-án és 19-én, vasárnap és hétfőn rendezik meg Boroszlány címmel a II. Oroszlányi Nemzetközi Borfesztivált.

Több neves pincészet hozza el a városba borai legjavát a határon túlról is. A zamatos nedű mellé pazar program is jár, ezért az augusztus 20-át megelőző két napon hat együttes szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

PROGRAMOK
Augusztus 18. vasárnap
- 17.00 Hargitai Nemzeti Székely Népi Együttes
- 18.30 B-Oldal Zenekar
- 20.00 Brass & Roll Zenekar

A HARGITA NEMZETI SZÉKELY NÉPI EGYÜTTES ELŐADÁSA
A Hegyen innen - hegyen túl lehetne a csíkszeredai együttes emblematikus műsora, de mindenképpen egy a társulat sikeres és értékes termékeiből. Az együttes két kiváló szólótáncosa, Antal Zsolt és Péter László álmodták meg, állították össze. Sajátossága, hogy két szomszédos és jórészt összefüggő, mégis olyannyira különböző tájegység, Felcsík és Gyimes énekelt, táncolt örökségét mutatja be, állítja egymás mellé, lehetőséget adva a nézőnek, hogy felfedezze azt a sok rejtett közös vonást, amit kevesen tudnak.

AZ ESEMÉNYEN RÉSZT VEVŐ BORÁSZATOK
Simecz Pince, Deák Pince, Tatai Borház, Pusztai Pincészet, Petőcz Pincészet, Fülöp Pince és az N3 Borműhely, Sáfrán Borászat, Info Marani, Pivo a Víno - Csehország.

HELYSZÍN
Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár Szabadtéri Színpada
2840 Oroszlány, Szent Borbála tér 1.

A rendezvény megtekintése díjtalan.
Minden érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A Hargita Együttes részvételét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

<< Vissza
Galériák
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bileta.ro