2017. MÁJUS 3-án Ludas Matyi Csíkszentkirályon
Május 3-án, szerdán Csíkszentkirályon lép fel a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes. A társulat a csíkszeredai hármas bemutató után a szentkirályiak előtt lép színpadra a Ludas Matyi feldolgozással délelőtt 10.30-kor.
2017. MÁJUS 2-án Ludas Matyi harmadszor is
Ahogy a főhős is háromszor fizeti meg adósságát, május másodikán, kedden este 7 órakor a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes harmadszor is bemutatja a Városi Művelődési Házban a csíkszeredai közönségnek a Ludas Matyi feldolgozását.
2017. ÁPRILIS 28-án Ludas Matyi
A csíkszeredai Városi Művelődési Házban Ludas Matyi című műsorunkat ismételjük meg április 28-án, pénteken este 7 órától.
2017. ÁPRILIS 27-én Ludas Matyi DÍSZBEMUTATÓ CSÍKSZEREDÁBAN
Április 27-én, csütörtökön este 7 órakor díszbemutatóra lép színpadra a csíkszeredai közönség előtt, a Városi Művelődési Házban, a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes Ludas Matyi című műsorával, amit másnap, 28-án, pénteken, szintén este 7 órától nézhetnek meg az érdeklődők.
2017. ÁPRILIS 23-án Ludas Matyi Gyergyóremetén
Április 23-án, vasárnap a társulat Gyergyóremetén lép színpadra este 6 órakor Ludas Matyi című műsorával.
2017. ÁPRILIS 21-én Pöttöm Palkó Hidegségen mesés táncjáték kisiskolásoknak
Április 21-én, pénteken Pöttöm Palkó visszatér Gyimes patakaira. Délelőtt 11 órától ezúttal Hidegségen nézhetik meg a gyerekek a legkisebb fiú izgalmas történetét, aminek során maguk is a kalandok szereplőivé válhatnak.
2017. ÁPRILIS 7-én Gyimesbe megy Pöttöm Palkó mesés táncjáték kisiskolásoknak
A Hargita Együttes április 7-én, pénteken a gyimesi gyerekeknek viszi el mesés táncjátékát, a Pöttöm Palkót. A társulat reggel 9.30-kor Gyimesközéplokon lép színpadra, majd délután 1 órától Gyimesfelsőlokon mutatja be műsorát.
2017. ÁPRILIS 5-én ÉgIgéző Heinczinger Mika koncertje
A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes vendégeként 2017. április 5-én, szerdán Csíkszeredában koncertezik Heinczinger Mika. A Városi Művelődési Házban este 7 órától ÉgIgéző című műsorát élvezheti a csíkszeredai közönség.
... ...
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bileta.ro