2020. Szeptember 21. Zeng a lélek, zeng a szó... Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes egy új folklórműsorral készült a néptánc, népzene, kedvelőinek, Zeng a lélek, zeng a szó... címmel.
Álláshírdetés A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes hivatásos néptáncosokat keres.

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes hivatásos néptáncosokat keres.
A próbatáncra 2020. szeptember 22-ig lehet jelentkezni.
2020. Augusztus 15 Ünnepi műsor Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes is fellép azon ünnepi műsorban, amely a 70. életévét betöltött Darvas Kozma József esperes tiszteletére készül.
2020. Július 4. Ezer Székely Leány Napja Csíksomlyó

Az Ezer Székely Leány Napja szervezői a rendkívüli körülményeket figyelembe véve szentmisével és a népviseletbe öltözöttek közös fotójával ünneplik meg július első szombatján 11 órától a népviselet, a néptánc és az imádság ünnepét a Csíksomlyói nyeregben.
2020. Július 3. Székely Népviselet Napja Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes 2017 - ben hagyományt teremtett, azáltal , hogy az Ezer Székely Leány Napját megelőző napon megtartotta a Székely Népviselet Napját.
Virtuális Csűrdöngölő - gyermek és ifjúsági néptánctalálkozó

 A tánc életünk része, kultúránk alapja. Ezt az alapot erősíti meg a főszervező András Alapítvány és a házigazda Hargita Együttes évről évre. Így válnak gyermekeink, fiataljaink, egy a néptáncára, népzenéjére és egyben kultúrájára büszke, erős jövő nemzedék alakítóivá.
2020.május 24. - Június 4. A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes és az András Alapítvány programajánlata a Megyenapokra

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes és az András Alapítvány is részt vesz a XVI. Hargitai Megyenapokon.
2020. Május 10. Online Székely Fesztivál és Táncház Napja Magyarország

Népzenében és néptáncban gazdag programkínálatból válogathatunk a nap folyamán, ugyanis ma van a budapesti Székely Fesztivál zárónapja, valamint a Táncház Napja. Mindkét eseményhez egy-egy előadással csatlakozunk.
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bilete.ro