2020. November 12. Erdélyi Prímások Találkozója - Visszatekintés - Online esemény

Amikor még azt hittük, hogy az évünk ugyanolyan eseménydús lesz, mint az elmúlt három évtizedünk, november 10-13.-a közöttre terveztük az Erdélyi Prímások 23. Találkozóját. Annak okát, hogy sok-sok év után miért nem tudtuk megszervezni idén a rendezvényt, mindannyian ismerik.
2020. Október 15-17. Az Erdélyi Magyar Hivatásos Néptáncegyüttesek online előadásai Online előadás sorozat

A Székelyföld Napok keretében az Erdélyi Magyar Hivatásos Néptáncegyüttesek előadásait tekinthetik meg a Hargita Együttes és a Székelyföld Napok közösségi oldalain.
2020. Október 5. Zeng a lélek, zeng a szó... Csíkszeredában

2020. október 5-én hétfőn, 6-án kedden és 7-én szerdán a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes Zeng a lélek, zeng a szó... című új folklórműsorát tekinthetik meg az érdeklődők, Csíkszeredában a Csíki Moziban, 19.00 órai kezdésekkel.
2020. Október 4. Zeng a lélek, zeng a szó... Lázárfalva

2020. október 4-én vasárnap, a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Zeng a lélek, zeng a szó... című új folklórműsorát tekinthetik meg az érdeklődők, Lázárfalván az András Alapítvány székhelyén. (Alsómalom utca).
2020. Szeptember 21. Zeng a lélek, zeng a szó... Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes egy új folklórműsorral készült a néptánc, népzene, kedvelőinek, Zeng a lélek, zeng a szó... címmel.
Álláshírdetés A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes hivatásos néptáncosokat keres.

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes hivatásos néptáncosokat keres.
A próbatáncra 2020. szeptember 22-ig lehet jelentkezni.
2020. Augusztus 15 Ünnepi műsor Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes is fellép azon ünnepi műsorban, amely a 70. életévét betöltött Darvas Kozma József esperes tiszteletére készül.
2020. Július 4. Ezer Székely Leány Napja Csíksomlyó

Az Ezer Székely Leány Napja szervezői a rendkívüli körülményeket figyelembe véve szentmisével és a népviseletbe öltözöttek közös fotójával ünneplik meg július első szombatján 11 órától a népviselet, a néptánc és az imádság ünnepét a Csíksomlyói nyeregben.
... ...
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bilete.ro