2020. Október 5. Zeng a lélek, zeng a szó... Csíkszeredában

2020. október 5-én hétfőn, 6-án kedden és 7-én szerdán a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes Zeng a lélek, zeng a szó... című új folklórműsorát tekinthetik meg az érdeklődők, Csíkszeredában a Csíki Moziban, 19.00 órai kezdésekkel.
2020. Október 4. Zeng a lélek, zeng a szó... Lázárfalva

2020. október 4-én vasárnap, a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes, Zeng a lélek, zeng a szó... című új folklórműsorát tekinthetik meg az érdeklődők, Lázárfalván az András Alapítvány székhelyén. (Alsómalom utca).
2020. Szeptember 21. Zeng a lélek, zeng a szó... Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes egy új folklórműsorral készült a néptánc, népzene, kedvelőinek, Zeng a lélek, zeng a szó... címmel.
Álláshírdetés A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes hivatásos néptáncosokat keres.

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes hivatásos néptáncosokat keres.
A próbatáncra 2020. szeptember 22-ig lehet jelentkezni.
2020. Augusztus 15 Ünnepi műsor Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes is fellép azon ünnepi műsorban, amely a 70. életévét betöltött Darvas Kozma József esperes tiszteletére készül.
2020. Július 4. Ezer Székely Leány Napja Csíksomlyó

Az Ezer Székely Leány Napja szervezői a rendkívüli körülményeket figyelembe véve szentmisével és a népviseletbe öltözöttek közös fotójával ünneplik meg július első szombatján 11 órától a népviselet, a néptánc és az imádság ünnepét a Csíksomlyói nyeregben.
2020. Július 3. Székely Népviselet Napja Csíkszeredában

A Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes 2017 - ben hagyományt teremtett, azáltal , hogy az Ezer Székely Leány Napját megelőző napon megtartotta a Székely Népviselet Napját.
Virtuális Csűrdöngölő - gyermek és ifjúsági néptánctalálkozó

 A tánc életünk része, kultúránk alapja. Ezt az alapot erősíti meg a főszervező András Alapítvány és a házigazda Hargita Együttes évről évre. Így válnak gyermekeink, fiataljaink, egy a néptáncára, népzenéjére és egyben kultúrájára büszke, erős jövő nemzedék alakítóivá.
... ...
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bilete.ro