2017. MÁRCIUS 24-én Pöttöm Palkó Menaságon és Csíkszentgyörgyön
Tucatnyi visszhangosan sikeres csíkszeredai előadás után a Hargita Együttes elindult, hogy elvigye legújabb műsorát, a Pöttöm Palkót a környező falvak gyerekeinek is. Március 24-én, pénteken délelőtt 10 órakor Menaságon, majd délután 2 órakor Csíkszentgyörgyön lép színpadra a társulat mesés táncjátékával.
MÁRCIUS 15-ÉN A NEMZET ÜNNEPÉN
Szerdán, március 15-én társulatunk két helyszínen rója le hőseink iránti tiszteletét az ünneplő közösség előtt.
Ünnepi előadás Csíkszeredában 2017. MÁRCIUS 14-én Táncoljatok táncosok a táncról
Március 14-én, kedden este 7 órakor Csíkszeredában, a Csíki Moziban ünnepi előadáson lép fel a Hargita Együttes. Jegyeket elővételben a Csíki Játékszín jegypénztárában lehet vásárolni 15 lejért, valamint kedvezményesen gyerekeknek és nyugdíjasoknak 10 lejért.
2017. MÁRCIUS 12-én Menaságon a Ludas Matyi
Március 12-én, vasárnap este 7 órakor Menaságon lép színpadra a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes.
Még egy ráadás 2017. MÁRCIUS 3-án Pöttöm Palkó mesés táncjáték kisiskolásoknak
Új gyermekműsorunk bemutató előadásai hangos sikert hoztak a Pöttöm Palkó alkotóinak és előadóinak. Az alig két hét alatt tartott tizenkét fellépésen nagy örömünkre szinte az összes csíkszeredai alsó tagozatos iskolás gyermek a vendégünk lehetett. Azokért a gyerekekért, akik valamilyen okból nem láthatták eddig az előadást, társulatunk, a Hargita Együttes március 3-án, pénteken este 6 órától még egyszer bemutatja legfrissebb műsorát a csíkszeredai Városi Művelődési Házban.
2017. FEBRUÁR 27-én közkívánatra ismét Pöttöm Palkó mesés táncjáték kisiskolásoknak
„Csindaratta bum bum bum,
Mélyen tisztelt publikum!”

Tekintettel a megtisztelően nagy érdeklődésre, társulatunk, a Hargita Együttes február 27-én, hétfőn délelőtt 10, valamint déli 12 órától ismét bemutatja legfrissebb műsorát a csíkszeredai Városi Művelődési Házban.
2017. FEBRUÁR 25. Ludas Matyi Gyimesfelsőlokon
Február 25-én, szombaton este 8 órakor a gyimesfelsőloki kultúrotthonban lép fel a Hargita Nemzeti Székely Népi Együttes.
Közkívánatra Pöttöm Palkó mesés táncjáték kisiskolásoknak
„Csindaratta bum bum bum,
Mélyen tisztelt publikum!”

Tekintettel a megtisztelően nagy érdeklődésre, további három alkalommal mutatja be társulatunk, a Hargita Együttes legfrissebb műsorát a csíkszeredai Városi Művelődési Házban.
... ...
Gyorskereső
Kövesse fellépéseinket
Online jegyvásárlás
bileta.ro